Augustinusdag 2016

Samen met het Academisch Centrum voor Praktische Theologie (ACPT) organiseren wij onze 30e Augustinnusdag op een andere locatie, in een andere maand en op een andere dag dan u van ons gewend bent. De Augustinusdag gaat door op vrijdag 20 mei 2016 in de Promotiezaal van de KU Leuven.

Leven in gemeenschap met Augustinus. 
Gemeenschappen toen en nu

 

Rodr groep Augustijnen (Large)

Wat u wel van ons gewend bent.

We hebben vier (ja, 4, niet de gebruikelijke drie) sterke sprekers voor u gezocht, die elk vanuit hun eigen hoek het thema van dit jaar zullen belichten. Pierre-Paul Walraet, osc vertelt over het belang van samenleven bij Augustinus en bij religieuzen die leven volgens de Regel van Augustinus, Marie Madeleine Maas, osa vertelt over het project Casella, en hoe de zusters daar gemeenschap vormen met vrouwen die dat willen, Pieter De Witte leert ons in hoeverre er sprake is van gemeenschapsvorming in de gevangenis, en wat dit betekent voor de gevangenen en Liesbeth Pulinckx gaat in op gemeenschapsvorming in de Kerk van vandaag.

Meer informatie vindt u hier op onze site en hier.

De inschrijvingen voor deze dag gebeuren via het ACPT, en zij hebben daat een online inschrijvingsformulier voor aangemaakt. U vindt dit inschrijvingsformulier hier (http://theo.kuleuven.be/leven-in-gemeenschap-met-augustinus/).

Als u in uw mailbox een folder van ons ontvangen heeft, vergeet dan niet uw code te gebruiken bij de inschrijving! en vergeet ook niet bij uw onverschrijving de gevraagde mededeling te noteren, want anders vindt men uw inschrijving niet terug.

We hopen u in groten getalen te mogen ontvangen!